MeloMakesMusic.com


Agron Pllumaj Maestro.mp3

SOUND OF THE EAGLE

SOUND OF THE EAGLEZANI I SHQIPONJES (Official Full HD).mp3

Zymaret

ZymaretAlbanian folk instrument (Maestro style)!.mp3

Sabrij Fejzullahu

Sabrij FejzullahuShpirt Magjie me bilbil! (Maestro style)!.mp3

Shoku im

Shoku imAgron Lulgjuraj.mp3

Agron Pllumaj

Agron PllumajLive me cifteli dhe bilbil.mp3

Lavda "Lahuta"

Lavda "Lahuta"Instrumenti shekullore i Shqiptareve 🇦🇱.mp3

Agron Pllumaj

Agron PllumajInterpretim me bilbilAVI.mp3

GAME OF THRONES

GAME OF THRONESEnsemble Shqiponja (Official Video HD) Albanian ethno folk version!.mp3

Dedë Gjon Luli trim i trimit

Dedë Gjon Luli trim i trimitDuet Piano-Kavall !.mp3

Agron Pllumaj me çifteli dhe Lindon Camaj

Agron Pllumaj me çifteli dhe Lindon CamajKrushqit e Pajtimit 2008.mp3

Irish whistle in D

Irish whistle in DO ka po shkon moj rrushja e lales! Albanian folk song !.mp3

A po vjen me mue

A po vjen me mueMe Bilbil ne C !.mp3

Këngë kushtuar

Këngë kushtuarNikë Ivanaj.mp3

Irish low G whistle

Irish low G whistleM'ka dhan baci 12 vjeçe (Albanian folk song)!.mp3

Agron Pllumaj

Agron PllumajInterpretim me instrumentin.mp3

Gocja e Malësisë

Gocja e MalësisëOj lulije o pllum i bardhe.mp3

Agron Pllumaj

Agron Pllumajsolo me çifteli nën Përcjelljen e Orkestrës së Ansamblit SHQIPONJA 2008.mp3

Gjergj Kastrioti "Skënderbeu"

Gjergj Kastrioti "Skënderbeu"Verzion balad me Piano!.mp3

Agron Pllumaj

Agron PllumajLive me Çifteli dhe Adem Axhoviq me Sint wmv.mp3

Kam ni molle kam ni ftue

Kam ni molle kam ni ftueBilbil ne C!.mp3

Nga do qe te shkoje

Nga do qe te shkojeKushtuar Mërgimtarëve!.mp3

Hajredin Pasha

Hajredin PashaKitarr Elektrike Electric Guitar! Albanian folk song!.mp3

Malesori

MalesoriQaj per diten! Piano.mp3

Fshatarja ime

Fshatarja imeDuo Piano.mp3

Kenge kushtuar

Kenge kushtuarNikolle Dode Smajlit Gjeloshaj (verzion i shkurt)!.mp3

Agron Pllumaj me çifteli dhe Lindon Camaj

Agron Pllumaj me çifteli dhe Lindon Camaj Krushqit e Pajtimit 2008.mp3

Agron Pllumaj

Agron PllumajLive me.mp3

Barcode Brothers

Barcode BrothersFlute.mp3

Valle Tropoje

Valle TropojeIrish whistle ! Albanian folk dance !.mp3

Rexhepovitet dhe Mahmutovitet

Rexhepovitet dhe MahmutovitetPjese nga seriali me Bilbil (motiv ethno)!.mp3

MACARENA

MACARENAAlbanian folk instrument "Çiftelia"!.mp3

Enca ft Noizy

Enca ft NoizyBow Down.mp3

Motive veriore Ani mori nuse

Motive veriore Ani mori nusepjese nga Tropoja 👌🏻 Me Bilbil !.mp3

Kqyrni shoqe çka na ka rrit Nana ije o'

Kqyrni shoqe çka na ka rrit Nana ije o'Me bilbil!.mp3

Tumankuqe

TumankuqeKlarinet ! (Verzion i Shkurt)!.mp3

Lahuta

LahutaAlbanian folk instrument!.mp3

Agron Pllumaj me bilbil (fyell) nën përcjelljen e Orkestrës së Ansamblit SHQIPONJA 2007 08.mp3

Toni Ujkaj dhe Malesia Band Agron Pllumaj dhe Adem Axhoviq.mp3

Shehide

ShehideNRG Band !.mp3

Ende e Dua

Ende e DuaVerzion i ndryshuar me Piano!.mp3

The last of the Mohicans

The last of the MohicansAlbanian folk instrument Çiftelia!.mp3

Bilbil ISO

Bilbil ISOM'ka dhan baci 12 vjeçe!.mp3

Sia

SiaCheap thrills.mp3

Gocë Pejane

Gocë PejaneIrish whistle in C!.mp3

Hallelujah

HallelujahLeonard Cohen (Short version)!.mp3

Fiz'Harmonik

Fiz'HarmonikMotive dasmash.mp3

andrea pllumbaj.mp3

Michel Telo'

Michel Telo'Ai se eu te Pego.mp3

THE MYTH

THE MYTH"Endless Love".mp3